it's halloweentime biatches!

hejhej nu är det verkligen halloween! Sitter här och smsar med ronja, hon ska vara fjortis idag, och jag ska vara.. eeh.. nej jag har ingen aning om hur jag ska se ut, det blir väl slampa? Aja runt femtiden drar jag till sussi, jag och tess ska äta middag där och fixa oss iordning inför festen hemma hos markus. Snart ska jag duscha och fixa håret lite och klä på mig festkläderna och åka iväg.

Igårkväll så drog jag, malin och tess till jossi i knutby. Jag och malin tog mopen och tess tog moppen, vi kom före tes haha. Vi frös nästan ihjäl på den moppen.  Sen var vi hos henne i ett tag och drack te och satt vid datorn, sen drog vi hem och jag sov hos malin. Nu är tjejorna i stan på dans, sem kommer dom hem. puss hej nu ska jag duscha! <33

hemma i almunge, äntligen

hejhej, nu är jag hemma igen! har vart på stan idag med ronja och sussi, vi gick och fikade, alla ställen var fulla så vi gick in på åhléns och fikade. Sen drog ronja med sin buss och jag och sussi gick till stationen, S skulle till ville, och jag skulle hem.
Nu är jag hemma, har inte vart hemma på hela lovet, och nu är jag här. På lördag blir'e halloween fest, och vi ska ha kul! Jag ska vara en katt eller liknande, strippa kanske? haha aja nu ska jag tittqa på tv bye! <33

tisdag and i'm at minnas.

hej nu är jag hemma hos minna, igår hade vi fest igen haha, det var mysigt. Sen idag har vi kollat på film, städat som fan, eller lite iallafall haha. Nu har jag minna och jonas ätit en god middag som vi gjorde, fläskfilé med potatisgratäng mumms! nu ska vi snart över till minnas pappa och kolla på desperate housewives! nice pusshej ha en trevlig kväll. <33

konstig kväll, ska inte upprepas!

har precis sett fjorton suger, den var nice eller nej bara slutet när söta brorsan och ema kramades och grät! jag og, han är så sööt!.
Nu ligger ronja bredvid mig och sover för fullt. Jag ska sova snart.
Jag har vart i stan ikväll, eller var där med minna, ronja walle och jonas i typ en timme eller nått sen stack dom.
Jag och ronja var lite borta satte oss på en buss mot storvreta, men fick inte så bra kontakt med lana, det hon skrev via sms var unefär såhär: vem är du? asså jag vet inte vad busshållsplatsen heter. Typ så, men oklara meningar dåra haha.  Så vi fortsatte åka den fittbussen tillbaks, och det tog en timme sammanlagt att åka fram och tillbaka, sen kom vi in till stan igen.
Ingen buss gick, vi blev sura och gick enda hem till ronja, nu är vi här och jag ligger ner och skriver så jag har skrivkramp nu så jag ska sova! niiiiiice!
Godnatt/godmorgon sverige :)


stockholm- uppsala, minnahelg! <3

Helgen har vart dunder! Vi har vart i stockholm, uppsala och hos minna.
började i fredags med en shoppingrunda i stan, köpte typ upp mina pengar eller inte.
Sen drog vi till sthlm, det var mys eller inte så men vi ar där någon timme och vandra runt sen drog vi till minna och hade fest!
minna, ronja, walle, niklas och jag hade lite småkul, haha men det slutade med att ronja och nicklas, och minna och walle hade ett varsit rum och umgicks lite haha och jag deckade utanför.
Jag var dissad.
Sen på lördag, filmys, åt massor och sen kom jonas på kvällen. Vi hade en mysig lördag bortsett från minnas och jonas drygande när jag ronja sov.
Sen idag söndag, vaknade upp och drack te, tog en morgoncigg, sen så packade vi ihop och drog hit, hem till ronja.
Nu planerar vi för ikväll samtidig som vi dricker te. Vi har det mys.

Bildresumé från helgen:

minna walle! vad dom gör vet jag inte haha <33

sötjonas, ronja älskling, ingen tar! <3 haha drev.

jag i bussen påväg hem till minna i fredags.

minna, maria och lilla fula jag hahah. <33
helgen var underbar, vill ha mer av detta puss!

hemma hos ronja.

hejhej, idag har jag vart i skolan, sen efter den träffa jag lana och ronja på stan, gick lite där, och sen åkte jag och ronja hem till henne.
Vi har nydligen ätit middag, kyklingbörgare! Aja nu sitter vi och kollar på 2½ men. Det är bra!.
Här kommer bilder.

meet me on the other side..


tisdag, hemma igen

hejhej nu är jag hemma idag igen efter skolan, inte kul att alldrig bli riktigt frisk, har iallafall inte haft någon feber, nu har jag bara lite ont i halsen, så jag ska till skolan imorgon. Min lillebror erik fyller femton år idag, så grattis till honom. Har nydligen ätit mackor till frulle, det var gott. idag ska jag inte göra något, skah vara hemma antar jag. Malin, min granne är också hemma från skolan så jag tänkte kanske gå över dit och hälsa på lite höhö, men det får vi se  om jag gör hihi:P nej nu ska jag värma min värmekudde! <3


ni som vill ha lite tips på olika sätt som man kan hålla sig i form på så kan ni läsa Här om hur supersöta lauren Conrad håller sig i form.





monday, and i'm still sick.

hejhej, idag är jag hemma från skolan jag är sjuk forfarande, jag vaknade flera gånger av att jag var helt blöt av svett och feber har jag med, ont i halsen som fan. Jag hoppas att jag får operera bort mina halsmandlar någon gång så slipper jag bli så sjuk och ha ont i dom! jag har kollat på film och tv, men jag är så trött. Jag har också nackspärr så jag har värmekudde på min nacke. Nej nu ska jag äta något har inte ätit något på hela dagen, är lite hungrig. pusshej! <3 hoppas alla andra har det bra och är friska!

sjuk.

hejhej nu är jag hemma i almunge igen. Jag är sjuk, igår mådde jag sämmre, jag vet inte vad som händer. Har ont i halsen och i huvet, igår mådde jag bara dåligt och var hängig. Allt jag har ätit idag var typ lunch och jag blev mätt efter tre gafflar! suck, jag kan inte göra nånting!! Aja jag hoppas jag blir frisk någon gång.

Idag eller ja ikväll är det Gossip girl premiär vid sju! JAAAH jag ska se det! <3 hoppas alla har det bra idag pusshej.


Cupcakes som jag, elliot (min lillebror) och farmor har bakat! <3
okej kanske inte världens bästa bilder men det är ju en mobilkamera som jag har tagit bilderna med haha.

Saturdag, cupcakes and rain.

hejhej när jag loggade in så kollade jag översikt och det är bara en massa kommentarer jag var tvungen nyss att svara på. Och sånt är kul, fortsätt att kommentera, jag älskar när folk skriver sin egna åsikt. Idag regnar det här i enköping, inte så värst kul, men det är kanon för bakverk.
Vi ska ju baka idag här hemma, så det kommer att bli mysigt och kul. Sen vet jag inte vad jag ska hitta på hhaha. pusshej! <33 

    

problem fixed.

Nu är det fixat, nu blev det bättre vid mitt kommentarsfält hihi. Jag bytte bara slitmall och började om från början haha, men nu är det bra igen! naajs.

Nu ska jag kolla på tv med farmor och vara lite social, jag är ju hemma hos henne ju haha. Pusshej, hoppas att alla få en riktigt toppenkväll, och att alla mår bra och så. Puss och kram, fred på jorden

HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP SÖKES!

Någon som vill hjälpa mig med mitt kommentarsfält? ni vet ju när man ska lämmna en kommentar så är ju allt ihoptryckt. Man ser ju hur fult det ser ut, så snälla någon som kan det här kan inte du hjälpa mig och bara visa hur jag ska göra, för det är inte fint och är jobbigt att ha så! puss, tack i förhand

friday i'm in love!

hejhej, nu sitter jag plötsligt hemma hos min farmor en fredagskväll, och jag har laddat upp denna kväll med chips, cola och maltesers nice!
Imorgon ska jag och min farmor ha bakdag, vi ska baka äppelpaj och cupcakes. Har köpt små figurer som man kan lägga på toppen av dom och så ska vi ha frusting på! jag tror faktist att dom kan bli lyckade för farmor är bra på att baka! Vad ska ni göra under denna helg? :) puss !

Sånna figurer som foki har har jag okså köpt, så nu kommer jag göra "riktiga" cupcakes! nice.

Yes, I can see her, cause every girl in here wanna be her..

oh! shes a diva..
Idag har jag vart i skolan började tolv, sen vid elva hade jag skolsystertid. Jag gick dit, dom undersökte mig, så jag kanske får operera bort mina halsmandlar, I HOPE! Jag vill bli frisk och må bra någongång, jag vill kunna andas normalt, och sluka vara täppt i näsan som sluta vara trött.
Sedan så vid tolv slutade jag, då åkte jag ner på stan och mötte upp min farmor, och vi tog en lunch. Jag såg kissie idag, hon var här i uppsala, såg henne på åhlens och kolla runt, hehe. Sen gick vi och kollade på ett lås till mitt pärlhalsband som jag får nu när jag fyller sexton, I'M LOOKING FOR TO IT!. Jag hittade ett i vitt silver för cirka sextonhundra, heh. Men farmor ville att jag skulle ha något dyrt eftersom att mitt halsband är så dyrbart. Sen åkte vi runt lite och kollade på saker. Vi köpte ett varsitt par skinnhandskar, svarta haha. Fina var dom. Sen vid fyra åkte jag hem, sen bytte jag om och gick över till min lilla granne malin. Vi åt glass och satt vid atorn och prova kläder hehe.
Och nu sitter jag här i mitt rum, har gjort ett konto på min dator så att ingen utom jag kan logga in på min dator.
Min bror kommer ju i helgen så jag ill inte ha min dator full med virus hehe.
Aja nu ska jag Lyssna lite på musik och fixa min lite inför läggdags.
pusshej!

it's freaking snowing.

så fortsätter det att snöa! men det är ju inte direkt december, och snöar ändå..
Aja nu sitter jag och skriver på en bokrencension, och har nydligen ätit frukost. Det är kallt ute, och snö, ja juste snö, vill inte ha det än.
Jag har tråkigt, är väldigt trött idag.
Idag så slutar jag tjugo i två, inte för att jag vet om det är nå intressant men det är iallafall lite sent tycker jag.
boken jag skriver om heter "pojken som överlevde" fortsättning på "pojken som kallades det". Och jag vet inte vad jag ska skriva, jag har börjat lite men det är för lite för att lämna in och vara klar. Så jag får väl fortsätta skiva lite till. puss :*


desperate housewives

såg nyss ett avsnitt av desperate housewives, och det var inte lika bra som dom brukar vara, det var segt, jättesegt i början, sen hände det knappt något. Nästa avsnitt kommer nog bli bättre. Btw, jag tror att det var dannys pappa som ströp julie, för er som såg avsnittet, för han försöker ju anklaga danny, sin egna som lixom?.. Det är iallafall vad jag tror.



Jag älskart! <3

a kup of tea

te drickning i väntan inför desperate houswifes. Så nu vet ni vad jag ska göra om en och en halvtimme hehe.Jag försökte ladda över bilder till min dator från min mobil, om hur det såg ut imorse innan jag drog till bussen, det var ju vitt överallt! Men telefonen vill ju inte sammarbeta, så jag får väl strunta i det då. Imorgon är det skola, jippiee! eller inte haha. Men jag börjar iallfall klockan tio, så lite sovmorgon får jag ju. Sen efter skolan vet jag inte vad jag ska göra, kanske träffa ronja? eller ja ifall någon vill träffa mig?

Jag dricker ett jättegott fruktte, tyvärr så kan jag dock inte känna smaken så bra eftersom min näsa alltid ska vara så jävla täppt hela tiden! Aja jag har tid hos skolläkaren på torsdag, så får vi se vad det är för fel på den.


Jag vill ha ett sådant par skor som är längst upp på bilden, skorna kostar 249 kronor, Sen har jag det andra paret.
Det paret köpte jag i fredags för 99 kronor. Båda paren finns på skopunkten.

goodby my almost lover

hejhej, nu är jag hemma i lilla almunge hehe. Kom nydligen hem med bussen. Och nu sitter jag vid min dator och fixar lite saker. Jag är jättetrött idag och har ont i magen hehe. Whitney houstons nya låtar lyssnar jag på, dom är bra, och jag gillar också silly boy med rihanna och lady gaga. Idag efter skolan har inte jag gjort så mycket, åkte hem till mamma och satt och kolla på tv:n ett tag sen drog jag hit så jag ska väl hitta på något snart, kolla på tv? PUSSHEEJ! <3

I look to you.

Det här är nog den låten jag gillar mest än sålänge.

tisdag

hejhej nu sitter jag i datasalen och skriver lite, jag har fixat min design lite, hehe inte så värst snygg men jag vill ha en ljus design så jag hittade lite saker på photoshop och trixade liteh haha. Asså shit jag vaknade imorse, och vad såg jag? Jo snö! palla det var värsta snöstormen hemma, och jag fick ångest. Det är också kallt ute. Fan nu är det vinter!
Jag har tråk, kunde ha följt med en annan klass och gå på bio, men jag vill hellre vänta tills min grupp drar på bio hehe. Nu ska jag jobba lite pussheeej! <33



måndag.

hejhej, nu är jag i min skola, det är nice, Har nyss ätit frulle. Helgen har inte vart någon uppdatering på bloggen, men jag kan säga att det var en lite speciell helg. Bråk har det vart också haah men aja livet går vidare. Nu är det måndar iallafall, det är ju skönt.
idag efter skolan ska jag nog hem på direkten hem till pappa min.
Nu sitter jag i datasalen och ska skriva lite om min favoritfilm, hehe visste inte vilken jag skulle välja så jag tog twilight haha.
Aja nu ska jag återgå till mitt arbete heeh. pussheeej <33


fredag, heelg!

hejhej nu har jag fått min helg är hos mamma ska bada snart, sen ska jag fixa mig iordning och dra ner på stan och träffa ronja hihi, ochh det är så skönt att ha helg nu behöver det verkligen är så trött! aja nu skaj ag bada i mitt badkar hahah pusshej! <33

Fredag.

hejhej, nu är jag i skolan, kom typ en halvtimme för tidigt. Jag börjar om en kvart då har jag en lektion hehe, vet inte vilken? :S
Sen slutar jag tolv idag, som vanligt haha.
Alla här i datasalen är så dryga, en kille vill typ ha mig? eller vad? vet inte eller jag fattar inte.
Aja puss ses, ska logga in på fejjan nu, hahah FEJJAN?! :P

Like my eye.

hemma hos johanna

hejhej, nu är jaghemma hos johanna, vi har nyss tryckt i oss choklad och chips, smala va?. Idag var jag och johanna på stan, vi tog en fika sen gick vi runt lite och pratade en massa haha sen tog vi bussen hit. Vi har nydligen ätit och innan det var vi i våran gamla skola och träffade lite folk, ronja sötisen var även där. Imorgon så är det skola, slutar tolv, jippiiee, sen vet jag inte vad jag ska göra? Aja nu ska jag göra något annt, johanna duschar ju så jag får vänta på henne. Pussheej ceyaaah! <33

Hahah har hittat en massa gamla bilder på min och johanna på hennes dator!
hahah jag dör! <3 sees

torsdag, stan med johanna

hejhej, nu är jsg hemma hos mamma i stan. Ska träffa johnanna på stan om ett tag. jusst nu sitter jag med kopp te vid mammas lilla laptop, min är trög, så den här är bättre. jag ska fixa mig iordning snart inför stan. Egentligen har jag inte alls mycket att skriva om, bara att min skoldag har vart okej, är bara så jävla trött på morgonen, näär jag ska upp tidigt och fixa mig irdning. Aja nuu ska jag se lite på ellen degenerous. PUUSSHEEJ!<3

snart vinter.

för vissa så är det redan vinter för andra så är det vinter snart. Snart drabbar den mig! vill inte ha den än, det är för tidigt.
Idag har jag vart i skolan, gick vid tolv fick sluta tidigare. Vi hade tre timmar/lektioner med film, billy elliot, den är bra, jag älskar den. Och Jamie Bell är så sööt!. Aja imorgon ska jag träffa min johanna efter skolan, Sen vet jag inte. Men nu ska jag kolla på tv och ikväll är det grey's anatomi! ooh looking for too it! ceeyaaah<3

twlight, snart new moon! can't wait

haha roligt klipp haha


Någon som vad låten i slutet heter? älskar den! <33

gå in här och kolla på new moon trailer! <3

skola!

hejhej nu sitter jag i skolan och letar efter prao, haha, jag spelar även fiskspelet på facebook, jag har fastnat i det spelet hih, läraren är konstig.
Jag kom försent idag för jag försov mig så jag kom vid tjugo i tio haha men aja jag är här nu iallafall. Sen efter skolan ska jag träffa ronja, sen ska jag till tandläkaren! Gaah vad tråkigt! Aja nu ska jag jobba vidare. pussheeej! <3

arbetsförmedlingen- intressetest

hej nu sitter jag i skolan och gjorde nyss ett intressetest, Det var drygt!, läraren ville att jag skulle göra nys frågor hela iden.
Iallafall, idag så ska jag sitta vid datorn hela dagen eller ja, till klockan tolv, för då slutar jag. Sen ska jag hem och försöka fixa mitt jävla internet, haha nu snart är det frukost och jag är hungrig haha, men vi ses pusshej!


dryyygt haha

Söndag - En mysig men regning höstdag i oktober.

hejhej, igårkväll åkte jag till ronja, jag hade beslutsångest innan p.g.a att regnade och att jag var trött! Men vi hade det mysigt. Sen idag var jag och ronja över till lana på tebjudning. Eller vi var hemma hos lanas syster men hon var inte hemma hehe. Sen så kollade vi på tv och myste. Sen åkte jag hem, har suttit lite vid min dator, men den har ju ingen INTERNET! jag får damp haha så jag sitter vid pappas dator. men aja imorgon fixar vi internet på min dator. Pusshej!


Jag i min nya jacka!

Lana bjöd på gött te.

Lana var fin, fin och fin.


Bilder med färg, jag och lana fotograf.

Lana, jag foto.

Jag, Lana Foto.

Lana, jag foto.

Lördag

hejhej, igår var det röjj i stadsparken, det var kul, men vi var bara i stadsparken i någon time sen åkte vi hem jag mådde inte så bra, sussi spydde i bussen och ja det var inte kul. Nu idag är jag inte bakis och har lite huvudvärk, senare idag kommer en massa gäster, dom ska äta surströmming ikväll, mysigt.. Men jaja jag kanske åker med farmor hem sen när hon ska hem, det blir ju najjs! haha jag är glad för min jacka, men sussi spillde sprit och vin på den igår så den är lite spec! aja ses senare pusshej! <33

Bilder kommer sen.

party tonight

hejhej, nu sitter jag hemma hos malin, vi håller på att fixa oss iordning. Vi kommer dra in och träffa folk, och ha mysigt, partyparty! Idag har jag vart i skolan, drog ner på stan och köpte en jacka! fin var den sen var jag med malin och linda och mer folk stötte vi senare på när vi gick mot genomfarten. Nu ska jag fixa iordning lite sen drar vi nog, pusshej, skrever mer sen! <33

torsdag, snart hegl, partyy partyy!

stan idag med malin och linda, jossi först, vi gick till genomfarten och åt kladdkaka, drack te, kaffe. Det var gott, sedan kom tess och suss och sedan anton, vi hade det mysigt och fikade. Sedan gick vi runt jag köpte ett svart billigt nagelack! Det är perfa för att jag linda och malin har hittat ett ställe som man kan köpa billigt och bra smink, så vi har shoppat lite där hihi. Sen imorgon ska jag köpa en ny jacka! det var ju typ en månad sen jag köpte en daah? haha nejdå jag skojar bara, men jag ska ha en ny grå vinte/höstjacka, det är ju ricktigt kallt nu! aja nu ska jag kolla färdigt lite på idol, Many kisses and hugs! <3

bild från i tisdags



stanis med malin.

hejhej, nu sitter jag i datasalen i skolan, jag har slutat för ett tag sedan men jag väntar på malin, hon slutar klockan tre så sen ska jag möta henne i stan så ska vi fika på genomfarten och där där det mysigt!. Igår var det ju grey's anatomi, det var sorligt och tråkigt att George dog.. Men jag fattade inte från början, han som är så söt. Aja idag efter stan åker jag nog hem och tar det lugnt haha men vi synes, pusshej! <33

RSS 2.0