onsdagseftermiddag!

hejhej, nu ska jag snart dricka lite te haha, men jag har druckit tre stycken olika latte idag, en imorse när jag var påväg till skolan, en efter skolan när jag var på stan med juliia! och sen en senare idag när jag var på stan haha, men nu ska jag kolla på Idol lite pusshej! <33

Hahah idag i datasalen, det var kul hahah!

lite bilder från idag bara, 1 skor som jag vill ha på bianco 600 spänn!, 2 Linda och malin,3 ny ögonskugga, 4 jag och julia!
[Bilderna är tagna med mobilkamera.]

ikväll är det grey's anatomy

jag ska se! Klockan nio!

skola hih

hejhej, nu sitter jag i datasalen och har lunchrast hahah, jag skickar också lite bilder till julia via blåtand haha!   Åh jag har matte snaart, segt!
Idag efter skolan vet jag inte vad jag ska göra? kanske drar hem eller träffar någon kompis på stan?.
haha jag skrattar åt en bild jag har tagit i datorsalen alla killar står och kollar på en dator, det ser kul ut hihi
pusshej ses <33

desperate housewifes


Kollar på desperate housewifes nu. puss! <3

tiisdag! AND I LIKE IT!

hejhej, nu är jag hemma! ska snart äta lite. Har vart på stan idag efter skolan, Jag träffade ronja och lana, valentina kunde inte flja med, men så vi har fikat på genomfarten, hade det mycket myigt och roligt. Har fotat en del, eller snarare sagt ronja har fotat en del. Sedan har vi gått runt en massa och gick till kungsträdgården med ronja, lana cyklade hem. Sen gjorde vi en massa modellbilder som blev fina! nu är jag här, det är iskallt ute! åååh jag dör! 
Desperate housewifes ikväll!!! yeeah!

Jag är modell på alla bilder hihi pusshej! <3

Skolan.

hejhej, nu harj ag nyss ätit och rökt en cigg, har lunchrast. Snart börjar jag. Valentina är här också, hon kommer att vänta på mig, tills jag slutar. Hon har redan slutat. Sen ska vi ner på stan och kolla runt litegrann. Men det är kaallt! jag hatar den här kulan när man har fel kläder på sig. Sen kommer ronja ner på stan oackså så det blir också kul.

The hills börjar idag yeah!

blogginlägg

haha snygg rubrik va? nej men nu är jag nuduschad, eller ja jag duschade för kanske en tjugo minuter sen. Ska fixa lite med saker tills imorgon, och sen gå och lägga mig. Ser ni min nya design, den satt jag och gjorde lite snabbt nu innan jag ducshade, vad tycker ni om den? inte så speciell, men innan var den inte heller så fin, men nu gillar jag iallafall den. Imorgon är det skola, sen slutar jag vid tjugo i två, då ska jag ner på stan och träffa ronja, det ska bli mysigt. Jag är glad för jag trodde att jag hade tappat bort mitt busskort men det visade sig att jag hade vart klumpig nog att glömma kvar den hemma hos mamma, så nu är jag glad att jag hittade den. Nu ska jg snart sova godnatt gott folk! love yaah <3


Måndag


hejhej, idag efter skolan drog jag och mötte ronja på stan, vi gick runt lite, köpte en fin kavaj, svart från myrornas faktist för 85 kronor. Sen tog vi en kaffe, sen köpte vi lite senare naturgodis efter att vi hade stött på malin, linda och jossi på stan. Vi köpte mashalamashanötter! haha det är kul att vara söt hihih, skoja. Sen gick jag hem, är hos mamma nu hihi, mamma laddade på pengar på min, eriks och linas (mina syskons) mobiler!! nice. Aja nu ska jag kolla på tv, IDOL hallå? hihi pusshej!



Bilder från onsdags förra veckan, Ronja fotograf.

skolan


hejhej nu
sitter jag i skolan har egnetligen sovmorgon tills klockan tio idag, men ingen har ju sagt något. Jag är jättehungrig och nu sitter jag och håller på med något papper om hemkunskap.. Suck. Aja idag ska jag nog inte göra något speciellt efter skolan, men jag slutar tjugo i två så då får jag väll hitta på något, kanske drar hem eller nerp å stan och fikar och shoppar lite? aja nu ska jag jobba igen. Puss! <33

Söndag

hejhej idag har vi haft Gäster hemma, vi firade min storasysters födelsedag, det var mysigt, pappa och jag hjälptes åt att göra smörgåstårts som blev awsome! Sen har jag kollat på ta, på onsdag är det Graye's anatomi premiär! ser fram emot det.
Jag har blivit en av finalisterna om att bli veckans blogg här kan du rösta på mig. Snälla gör det! <3

Lördagskväll.


hejhej, idag städade ju jag, men inte bara, sen när jag väl var klar så drog jag in till stan. Där mötte jag upp malin, jossi, sussi och tess. Vi gick på kinaresturang, dom åt jag tg en cola, sen så gick vi runt lite Sen åkte vi hem. Men det var mysigt inne i stan. Nu när jag kom hem så åt jag lite, sen poppade jag popcorn och kollade på film, nu ska jag nog kolla på en annan film eller fortsätta se på den som jag kollar på nu. pussheeej! <3 Have a nice evning.


Gillar bilden! haha tagen med mobilkamera! <3

städning

hejhej jag håller fortfarande på att städa,
men nu är jag färdig med kläderna i garderoben
nu är det mitt rum som städas ut och jag möbelerar om också.
Sen ska jag duscha och sen ska jag hitta på något annat än att vara inomhus.
Kanske går ut på en prommenad, aja jag hör av mig senare ikväll. puss<3



En bild på min nya t-shirt! <3 Censur för mitt ansikte, jag ser spec ut hihi.

bedtime


hejhej igen, skriver på msn med ronja, ska gå och sova nu för jag är fett trött, men innan jag går till sängs vill jag bara visa en misslyckad bild på mig, haha ronja ska egentligen vara med men det vill hon inte så jag klippte bort henne.
Men den här bilden är alltså tagen på kulturnatten av någon fotograf från unt.
Så nu är jag med på ett vimmelfoto. pussss

Sen är det en gemensam bild, där vi alla är, vi ska in på Hajen och melody club haha.


Visst var vi söta? haha mitt hår var failat! Det hade ju regnat.. haha pusselipuss! <3

idol.


hejhej igen, jag har nyss kollat på idol, det var bra och spännande. Men vem gillar ni mest? Calle eller Piotr?.
Själv röstade jag på Calle, Han är så himla mysig och bra. nu Vet jag inte vad jag ska göra, kolla på någon film kanske? eller s ska jag kolla runt lite på nätet! hahah, skriv till mig hur eran helg ser ut. pussellipuss! <3

Städning och fredagsmys!


hejhej, nu har jag hållt på i ett tag och städat ut min klädkammare, jag har flera stora svarta sopsäckar med fullt utav gamla kläder som jag ska slänga bort. Nu snart ska vi äta! Tacos, gött. Det kommer att bli en mysig fredagskväll! <3 puss på er allihopa, det var mysigt på stan idag förästen! jag Köpte en ny tröja som var svart och grå randig, från gina, 149 kronor. puuussheej! <33

cupcakes bakning!


hejhej, igår var jag och ronja ute och festade haha det var kul! seröst vad mycket folk vi pratade med.
Idag så bakade jag och ronja cupcakes, dom blev ganska lyckade. Goda var dom.
Jag ska sova här hos ronja ikväll igen, vi ska se på män som hatar kvinnor.
Den är bra. Puss<3


Ser dom goda ut? haha, dom var det iallafall.
Ronja har finare bilder än mig, men hon är ju då bättre på att fota än mig haha.

Onsdag. Studiedagar!


hejhej, nu kom jag hem från stan, jag är hos ronja. Vi ska snart baka cupcakes, och dom SKA bli lyckade! <3 Vi har tagit ett recept från fokislilla rosa blogg! så hoppas på det bästa nu. Sedan ska vi kolla på film, ronja vill se män som hatar kvinnor. Sedan kanske vi drar på jannats fest iall vi orkar. Men jag är på så ja hoppas att Ronja är på! aja nu kommer lite bilder från idag! pussiiie! <33






skolaa!


hejhej, nu sitter jag i skolan och har det mys. Jag åt nyss frukost, och sen nu är jag här. Idag är Julia här också så det är kul. Jag slutar idag klockan tolv p.g.a att jag har en mattelektion inställd (den sista lektionen idag). Sen så ska jag hem till mamma och hämta en jacka som jag ska ge till malin, sen så kanske jag drar hem eller till ronja, men jag tror jag drar hem för jag har lovat pappa att jag ska städa i min garderob hehe. aja ses ska jobba lite nu puss! <3

Foto : Ronja Fridholm Engström. Dag : måndags, ute med lana och ronja sen träffade vi kim.

var i stockholm


hejhej, nu kom jag nyss hem från bussen.
Efter skolan åkte jag till stockholm och träffade Lana och ronja vi var väl där i någon timme sedan åkte vi hem.
Kom till uppsala lana och ronja tog sina bussar och jag väntade på min, sen dök Jossi, Linda, Kim och Malin upp som skulle ta samma buss som mig, föruton kim dårå.
Vi åkte hem och gissa? nu sitter jag här haha.
puss vil bara säga att jag har haft det mysigt i stockholm förutom det tråkiga vädret.
Men nu ska jag duscha. puuuss! <33




Så braa lååt, och jag som älskar original låten kids, så är den här jätte niiice!
Hittade det här klippet här

tisdag


hejhej, nu sitter jag och har datorlekiton haha, nyss var jag ute och rökte, good informaion, iknow! haha.
Jag kom till skolan vid halv nio hade lekition kvart i till tjugo i tio och sedan var det frukost, det var gött.
Sedan möttes vi i fritidsrummet och så var det en kille som heter leo och han pratade ltie om allt möjligt, i en timme. Det var nice.
Sen så gick vi ut och nu är jag till baka här och jag kommer typ inte ha något att göra i en timme ungefär, eller under den här lektionen. Sen slutar jag.

Åh ronja och lana är påväg till stockholm nu, fett mysigt, jag vill också dit! <3 Aja nu ska jag hitta på något att gör pussheej! <3

kväll, sova snart.


måndag eftermiddag.


hej igen, lite sent? haha nej men jag gick ju runt på stan med först Lana och Ronja och det var mysigt, sedan träffade jag och ronja kim, och fick tydligen bli hundvakt till kims lilla Cleo. Han frös och skällde, altså cleo, haha Sen så satt vi i ett tag och kim åt en subwaymacka och jag och ronja kollade på haha.
Sedan så blev jag trött och kim skulle hem och jag gick hem, ronja gick in mot stan igen och träffadet lana. Sedan när jag kom hem var jag så trött så jag gick och la mig och sov ända tills nu, eller jag jag åt innan jag satte mig här.
Men så jag sov i flera timar. skönt! så jag kommer lägga mig snart igen och så vaknar jag pigg imorgon! <3 puss hejses.

frukost


hej igen, jösses vad mätt jag blev nu när jag åt frukost, det var gött! Jag har tänkt på att det har börjat en massa nya elever här som man inte känner igen.
Det är lite läskigt.
Valentina har ett problem som hon inte kan lösa, men jag kan inte göra det åt henne utan det är hon som måste bestämma själv. Hennes kille vill inte släppa taget om henne när hon har gjort slut. Jobbigt va?
aja nu ska jag återgå till mitt arbete, det är ganska nice hur lågnt jag har kommit. puussheejj! <3


Bild, från i lördags. Foto: Ronja Fridholm Engström.

måndag, skolan.


hejhej, nu är det måndag och sorry för att jag inte uppdaterade mågonting igår, var för trött helt enkelt. Aja jag var hos ronja igår och vi hade picnik och mys, kollade på film och jag sov över hos henne.
Nu imorse så försåv jag mig, suck. Jag skyndade mig att fixa iordning mig och stack men ändå som kom jag nu, jag skulla ha börjat kvart i nio och inte kvart över hehe. Aja men nu ska jag fortsätta jobba med mitt dokument så att jag hinner göra något på sista tiden av den här lekionen innan jag äter frukost. pusselipuss, cyaa! <3

Kväll med Ronja.

hejhej, vi cycklade ner på stan och satt vi ån vid stadsparken.
Vi hade mys och fotade lite, träffa minna och moa.
Sen cycklad vi runt och satt och fotade lite här och där, vi hade en konstig konversation, Den finns hos ronja för er som vill läsa haha. Sen kom vi hem och åt, och ja nu sitter vi här.
Sen ska jag sova här inatt. Vi ska ha mys. Är förkyld och känner inte äns av när jag röker.. Hehe. Puss ses
Bilder:

Rööönja!


(miniatyrer).


At ronjas.


hejhej, nu är jag hos ronja, vi har fotat lite med systemisen och haft kul. Jag är fortfarande sjuk! hehe. Nu kommer bilder! <3


 
Söta blider (klicka på dom små bilderna för större format)


lördag.


hejhej, igår var jag ut på prommenad med malins hund och henne, vi var väl ute i ungefär en timme och pratade och så, sen gick vi hem till henne och jag var väl där någon timme sen gick jag hem och sov typ. Idag ska ju jag till Ronja, Men hon svara varken på sms eller när man ringer? eheh hon kanske festade lite för hårt igårkväll?. Aja hon hör väl av sig snart. Aja jag ska iaf till henne om ett tag hoppas jag sen ska vi ha mys haha. Puss ses sen.

omogen.


okej jag ska sluta, men så länge du förstår att jag inte gillar att du umgås med min vän, jag kan absolut inte förbjuda dig, men jag tycker inte om det. Speciellt inte när du inte äns säger tack för att jag presenterade dig för kim. Eller jag vet inte ifall ni är vänner eller ovänner. Men det skiter jag egentligen i. Jag ska sluta skriva, jag ska sluta bry mig, för det gör mig bara besviken, jag ska tänka på det här som om det alldrig har hänt. Time to let it go.


Lady in red.


Dricker te och försöker bli frisk.
Jag måste bli frisk, annars blir jag sur,
För jag kanske ska till ronja imorgon,
Jag åker dit även ifall jag inte är helt frisk.

I've never seen you looking so lovely as you did tonight
I've never seen you shine so bright
I've never seen so many men ask you if you wanted to dance
They're looking for a little romance, given half a chance
I have never seen that dress you're wearing
Or the highlights in your head that catch your eyes I have been blind
The lady in red is dancing with me cheek to cheek
There's nobody here, it's just you and me, It's where I wanna be
But I hardly know this beauty by my side
I'll never for get, the way you look tonight

I've never seen you looking so gorgeous as you did tonight
I've never seen you shine so bright you were amazing
I've never seen so many people want to be there by your side
And when you turned to me and smiled, It took my breath away
I have never had such a feeling
Such a feeling of complete and utter love, as I do tonight

The way you look tonight I never will forget, the way you look tonight The lady in red The lady in red The lady in red My lady in red (I love you.)


fredag-sjuk.


hejhej, nu sitter jag hemma och har ont i halsen, rethosta och täppt i näsan. GAAH vad det är jobbigt. Det kommer bli en tråkig helg för mig, jag kommer sitta hemma och försöka bli frisk. Jag ville egentligen till skolan idag, men ändå inte för jag orkade inte. Aja ska kolla lite på tv nu, Men alla där hemma får ha det så bra, puss och kram, fred på jorden.


Remember all the things we wanted
Now all our memories they're haunted
We were always meant to say goodbye
..





kväll, austin powers

Nu är jag nyduschad.
bilder från ronjas blogg/kamera.


Vi plockade vindruvor när vi var i stan, vårt lilla hemliga ställe!

Haha en kille som jag fotade på samtidigt som han fotade på mig.

kim tog den här, han tyckte den var fin haha. Kolla mitt hår är långt nu! inga förlägningar

Jag gillar bilden haha! <3

Nu ska jag kolla lite på tv, har målat naglarna med, Röda!
Imorgon blir det skola tre timmar, sen vid tolv slutar jag haha, då blir det HELG!

torsdag!


hejhej, igår var det lite dåligt med uppdatering haha idag med men ibland orkar man inte skriva något. Nåväl, idag kom jag till skolan och var tidig haha åt frukost och hade sedan två timmars matte, sedan slutade jag vid tolv och åkte och möte upp ronja och lana på stan!. Vi hade det väldigt roligt och fick gratis pizza på Rififfi. Det var mysigt. Sedan så gick vi runt och hade lite kul, sen mötte vi upp kim och efter ett tag gick Lana så då var det bara jag, kim och ronja kvar. Vi gick också runt och fotade och hade det almänt mys. Sedan gick vi åt varsit håll och åkte hem. Haha nu ska jag kolla på idol! Puss och kram, Fred på jorden! <3


haah vi hade kul .


fint haha.

Vi drack kaffe, aja nu orkar jag inte lägga in någe mer bilder. puss ses

onsdag


hejhej, nu sitter jag i datasalen med valentina och julia. Jag smsar med ronja och dricker varm choklad haha! Kimsan var inte i skolan idag, han är sjuk. Aja jag fick nästan Mvg på mitt engelska i fredags, så jag fick resultatet nu, typ fyra poäng ifrån hehe, lite stolt känner man sig. Aja ses ska dra på matten nu pussheej!<33

kimronja

hej jag har vart i skolan sen åkte jag hem, var utelåst väntade i två timmar på syster lina. Sedan efter ett tag kom kim och ronja över och vi kolladep å tv en liten stund sen stack vi ut, gick runt en massa, hem till kim och vid vågorna haha, sen fotade vi en del. Eller ronja fotade mest på mig och kim haha men vi hade det mys. imorgon är det skola. JO jusste Kim jag och Ronja ska på bio när vi får pengar haha och jag har bestämt film, Flickan som lekte med elden. Ettan var ju bra så nu vill jag se på tvåan hihi!
pusss seeessss!!! <33

kiiimsaan härlig bild höhö!


hahah alltså kul. KUL!


We'r so sexy! <3 As Hell! hahaha
puss ses imorgon hihi hejdå! <3


tisdag


hejhej, nu är jag i skolan, ska egentligen ha prao men den suger lite gran. Haha men så jag är i skolan, vet aj vad jag ska göra men jag kommer förmodligen sitta vid datorn idag. Hela dagen? nej det vet jag inte haha. Men sen ska jag hem och sedan kanske jag ska möta upp ronja och kim som ska va på stan, vi får se ifall jag får haha. Aja sen när jag kommer hem vet jag inte vad jag ska göra, gå över till malin och lämmna hennes jeanslegging och lite mer kläder som är hennes? why not? så slipper hon tjata! aja ses ska jobba lite nu med något på datorn haha ses! sen är det frukost vid tjugo i tio ooh looking for too it! Pusselipuss! <3

måndag ingen prao för mig.

hejhej, jag har vart hemma hela dagen och filosoferat, haha kollat på tv för det mesta.
Imorgon ska jag sjukskriva mig också, jag vet inte vad som händer med mig, jag måste vara allvarligt sjuk eller nått för det är ingen förkylning iaf. Jag är almänt trött hela tiden och har ont i huvudet och mår dåligt. Jag är snurrig.
Så du förvärrar det bara, Jag fattar inte heller att du skriver "åh jag vet att du älskar mig" hur faan skulle jag kunna det?! uuuusch säger jag bara vem fan skulle inbilla sig att jag älskar dig? och den här omogna tortyren du håller på med är bara för mycket, och undrar vad folk i din omgivning säger om dig? ja i min omgivning är du inte särskillt populär.. Men men du väljer, som man bäddar får man ligga antar jag.

kulturnatten igår!


hejhej, igår var det kulturnatten, det var rätt så kul, hatade vädret men aja jag och ronja hade hyrt rum nere i kollet här hemma så vi kom hem när vi ville och bodde själva haha. Aja jag gillade mest musikens hus och när vi var ett gäng som satt vid slottet och drack öl och rökte vattenpipa. gårkvällens pussar jag fick var av jonas och fede! haah det var kul. Aja vid musikens hus var det en fotograf, som fotade vid någon press för någon tidning, om någon kommer ihåg namnet så kan ni väl skriva till mig. men nu ska jag kolla på tv, puss ses!

kvällsinlägg!


hejhej nu är det kväll, och det har vart röjj här hemma hos mig, vi har iallafall skaffat en bra boxer nu, äntligen efter ett års vätetid att få ha boxer med mer än 1,2,4&6 :an. Så nu kan man ju njuta av att se på tv! yeess. Fet dryg människa, vill inte säga namnet men hon verkar vilja vara helt pantad huvet eller nått? Aja Imorgon som sagt blir'e röjj! jippiiiee haha! Sen ska vi ha mys också. Men nu ska jag fixa nått, det känns som om något behövs fixas? PUS ses


Altså jag måste göra något åt min bloggdesign, den kommer snart matilda har fixat en :) hon ska bara skicka eller lägga in den åt mig. Puss godnatt jag tror jag ska sova nu , puus

Idol


hejhej nu har jag tittat på idol det var bra. Nu skaj ag duscha! Haha. Imorgon så blir det kulturnatten, då ska jag vara med kussin amanda, och ronja vi ska även sova hos ronja. Så imorgon blir'e paarty! Sen kanske kim eller någon skulle hänga på vettefan? Aja puss ses hejdå, kanske hinner göra ett inlägg innan vi dra men vi får se pussheej!



hejsvejs


hejhej, nu sitter jag i skolans datasal, det är mys eller nej. Jag mår ju inte helt bra så jag det är inte mys, jag har huvudvärk. Snart ska vi äta frukost iallafall, jag är huungrig! haha Senare idag från klockan elve till tov så ska vi se på film. För att idag är det åtta år sedan world trade center blev sunderbombat. Så vi ska se en film om det. Aja nu ska jag jobba på lite här i svenska pussheej!

skola och ronja söt


hejhej drog till ronja och lana som var ute och fotade och hade mysigt. Vi köpte glass och mös och fotade mer. Det var verkligen mys. Sen drog Lana och jag och ronja drog och mötte vic i stan, så vi gick runt och kollade på kläder hahah h&m.. HAH! Sen hade vi kul när vi åt på en gräsmatta i stan och åt birger king, haha alla glodde på en som om vi inte vore riktigt klocka!. Aja nu orkar jag inte skriva något mer om dagen, alla behöver inte heller veta haha nu ska jag och ronja kolla på IDOL för att jag ska sova här. puss


jag klättrade i träd haha!




Nu ska vi kolla på idol, pussshej!


datorsal

hejhej, nu sitter jag i datorsalen, haha kim sitter här bredvid. Jag har slutat men jag ska vara med kim på hans rast. men nu pratar jag med ronja telefonen. puuuuss ses

onsdag


hejhej allesammans, jag är hemma har tråk. Ska nog lägga mig och läsa i min bok kanske? Aja idag efter skolan stack jag och kim till stan, mötte upp ronja vid åhlens och gick till waynes och fikade. Sen kom robert.. Nog snackat om robert, han suuuugeer! Aja sen gick vi runt men robert sög fortfarande. Sen åkte jag hem, har ätit hemmagjorda köttbullar till middag mm.. GÖTT! aja ses puuuuss

Kimsan och jag :) hihi!

090909


hejhej nu sitter jag i datasalen i skolan, jag kom nyss, altså lite försent, men nu är jag här. Idag ska jag hem till pappa i almunge igen, Dom kom hem igår, jag ska få en present haha. Men innan jag åker mot landet så vet jag inte vad jag ska göra, gå på stan? aja kommer väl på något sen, vad ska ni göra? puss <3

original och parodi! haha

heheh fett bra parodi, klockren säger jag bara.


prao idag

hej hej, idag var jag på praon, den var tråkigt, sen åkte jag hem helt utmattad i en fullpackad buss, en söt 22-23 årig kille kolla på mig hav var fett med söt! jag kollade tillbaka. Aja Nu är jag hos farmor, sak dra pusshej! <3
IDOL ikväll, ska se.

you me and dupree.

jusst nu sitter jag och kollar på den filmen, den är nice. puss imorgon blir det prao börjar tio och slutar fyra. Puss ses sen
                  

måndag.. Jag visste det.

igad jag var på möte kom klockan tio till storken och mötet gick bra. Så jag ska börja praoa imorgno klockan tio och sluta klockan fyra. Sedan mötte jag upp Ronjaa och vi gick runt på stan och fikade och hon köpte underkläder, fina var dom. Sedan gick vi till bibblan och ronja låna en bok, och där mötte vi Valentina. Hon skulle också låna en bok, sen gick hon och jag och ronja satte oss vid ån. Sedan åkte vi hem åt varsit håll. puss nu ska jag sociala med Linnéa kussin som är här!


min nya stickade halsduk har jag på mig, fin vah? puuuss

hos farmor igen.


hejhej, nu är jag tillbaka hos farmor.
 Jag och ronja gick ner till stan, och där mötte vi johanna. Sedan satte vi oss på café storken, och fikade och hade mysigt. Sedan gick vi runt lite och kolla i affärer och sedan åkte ronja hem, och jag och johanna var kvar och gick till hennes buss och vänta sen fick jag stjuts av åsa och mogge.
 Puss, nyss åt vi mcdonalds och farmor är och lämnar hem linnéa och alva som hade vart här på besök. sees<3
Nu ska jag och elliot min lillebror kolla på tv!




puuuuussheej.

söndag.


hejhej! igår åkte jag till ronja och jag har sovit över här. Vi hade myskväll igår, vi kollade på film, Kenny begins. Den var bra. Sedan köpte vi chips och dipp och satte på Sex and the city, vilken säsong vet jag inte men det var mys. Nu ska vi fixa oss iordning och sen dra ner på stan. Men jag känner att jag börjar blekna så jag vill sola. Jag ska göra det sen någon dag. Nu blir'e att fia sig iordning, puss!

västerås


nu drar jag och farmor till västerås, vi ska shoooppa! haha nej vet inte riktigt om det blir någon shoppning för min del, men för farmors del blir detr nog. Vi ska ju kolla på växter, hehe. pus ses sen. Btw när vi kommer tillbaka från västerås blir att sätta sig på bussen och åka till RRoonja! hon va på håkan igår förästen, hon tyckte det va mys. PUUUUSS!!

ur amandas blogg


kolla vad jag hittade hemma hos mamsen i min garderob idag? hihi fina va?, dom är äkta.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

jag var tvungen att sno/låna får amandas, min kussins blogg denna texten fett kul alltså.

"Hej Hej!

jag heter Leonora Nelly Lovisa Almgren ,och

 jag har senilbullemi , jag äter men jag

glömmer och spy"


fredag, helg för mig om två timmar!

hejhej nu sitter jag vid datorn i klassrummet, nice ska snart sluta, eller om två timmar då. Åt nyss frukost haha. Nu jobbar jag på en svenska uppgift och jag har kommit ganska långt. Så ag har vunnit en massa tid haha så nu kan jag slappa lite grann. Sen efter skolan åker jag till enköping igen, så ska jag va hos farmor men på lördag ska jag nog åka till ronja och vi ska hitta på något. Nu idag ska hon på håkan! kul. Aja ses sen puss måste jobba vidare. ses

yeah

jag kom på att jag har ju inte visat mina fiina naglar jag fixat hehe, jag har ju sparat naglarna läänge nu, så jag är nöjd med den franska manikyren som jag har gjort sjäälv på dom :)
puss


bild från idag när jag och ronjiiis fikade!


naglar! Hahahaa nej jag skoja med om att dom var mina, dom är fejk, jag kan inte para ut mina egna hehe, jag tycker att dom är ganska fina, men jag ska måla fint nagellack på dom så dom ser mer "äkta" ut


torsdag, snart helg!

hejhej, idag skjutsade min farmor mig till skolan! schysst vah? haha sedan hade jag två lektioner som vanligt, sen drog jag ner på stan. Jag mötte upp ronja och vi gick till storken, som vanligt.. Haha, sen gick vi runt på stan och glötta. Sen mötte vi upp johanna och vi stod och snackade sen såg vi hannah, och då pratade vi med henne och efter en minut ungefär gick malin och vi hälsa på henne. Sen gick jag och ronja runt lite, åch satte oss sedan vid ån. Sen åkte vi hem åt varsit håll. och nu sitter jag här, kollar på greys anatomi, så nu ska jag kolla igen. puss ses. Jag är glad för söta kommentarer ni skickar. pööss!! <33

onsdag!


hejhej, idag var jag och skolan på alnäs, det var ganska lyckat. Vi kunde inte paddla kanot för det var för mycket vid, och för strömt. Sen så var det väldigt blött, så man kunde inte sitta på så mågna ställen. Men det var mys iallafall. Vi grillade hambörgare och korv och drack festis. Klätterväggen var nog mest populär bland alla. Många klättrade. Sen kunde man spela basket, och Tennis. Men jag kollade mest på alla som gjorde en massa aktiviteter. Jag gick iallafall tipsrunda med kim, robert och valentina. Det var mys.
Sen drog vi in till stan, robert drog hem och jag valle och kim var kvar. Sen gick vi runt och valle åkte också hem. Kim och jag gick till stationen och jag åkte hem med en buss och kim stannade kvar på stationen för att möta upp sin mor. Aja nu sitter jag här, har nyss ätit, ska sticka lite hehe, sen så vet jag inte vad mer jag ska göra. puss ses!



kycklingsallad

Åt nyss en jättegod kycklingsallad, som farmor gjorde haha. Nu ska jag antingen sticka lite eller kolla på film pusselipuss! <3


tisdag.

hej hej, igår somnade jag nog vid tre eller nått, vet ej men jag jag läste ett bra tasg innan jag somna. Sen idag vaknade jag vid tolv, sen fixade jag mig iordning och åt frukost, ingrid åkte hem efter ett tag. och jag och farmor åkte oc köpte en jacka!  Så nu har jag en likadan jacka som rooonja! hih, fasst min är grön.
Sedan köpte vi tidning och en wallander film och åt korv.
Nu håller jag på att fixa nån fin header, men lyckas inte. Nån som vill hjälpa till? puss ses


Foto : ronja, på bild är det jag.
Bild är tagen i söndag hehe. Puss ses

RSS 2.0