Taylor<3

jag har precis suttit och gjort ett litet collage på taylor igen hihi! Han är ju bara så snygg, varför kan man inte få honom? Finns det ingen som ser precis ut som honom och har samma personlighet som jacob black? Om det skulle det, säg gärna till! :) puss


He is so fine! <3
Okej, jag suger på photoshop, jag vet!

choklad muffins bakning hos malin!

hej nu är jag hemma hos malin, min söta granne!
Vi bakar muffins jusst nu, eller malin gör mest, men jag är ändå cool!
Är ganska trött och lite hungrig hihi. Fy vad Gott med muffins!
Nu är dom färdiga faktist, det ska bli gott att äta, jag ska ta alla!! malin säger nej.
Men hon bara tror, haha skoja, så tjock är jag faktist inte.
Nu är det här inlägget slut, puss och kram, sex på stan!!

Gammal bild på mig och malin. :)

en dag kanske du också blir cool men du blir aldrig som jag

är det någon annan än jag som tycker att paris är löjlig? då ska ni bara höra det senaste, hon lanserar hårborstar!man ba what?! shit kan hon inte lägga ner? hon är ju så himla överdriven, och hur mycket kommer inte en sån hårborste kosta då? typ bara kändisar som kommer ha råd med det.

Nu är jag hemma hos mamma, ska snart se på gossip girl! måste se!
Sen ska jag möta malin när hon slutar skolan. Då ska vi åka hem till almunge, och göra något skoj!
Nu ska jag se lite på tv :) puss och kram

måndag, skolan :)

hej, jag har nu lektion och jag sitter och redigerar lite bilder på photoshop hihi, eller Gör en massa collage på Taylor lautner, men vadå han är så snygg! <3
Nu ska jag inte prata om honom, Jag åt frukost för ett tag sedan, så jag är iallafall mätt. Snart är min lektion slut och då är det rast.
Kim är också här, jag med! vad rolig jag är Lalala!
Idag ska jag se på Gossipgirl reprisen, missade den igår, konstigt nog så fastnade jag framför datorn.
Jag är så himla trött, jag somnade inte för än runt klockan ett, så jag sov ungefär bara sex timmar inatt och jag höll på att försova mig imorse, så jag måste sova tidigt ikväll.
Nu ska jag logga ut och gå på rast!
kisses and hugs <3

Jag gör ett bättre collage senare hihi :) <3

Ny design!

Godkväll. Nu har jag ändrat lite på min design igen, eller jag gjorde en ny header. Men jag vet inte om den är så himla snygg? men jag gillar den lite iallafall. Jag är så trött jusst nu att jag kan dö!
Jag ska snart gå och lägga mig, sov knappt igår!
Nej nu ska jag fixa mig iordning tills det är läggdags hihi. Puss och kram! <3



Jag har blåa ögon.


Nu ska jag lägga mig och läsa, När jag hör din röst.
Läste hela fredagen ända tills jag somnade. Har snart läst färdigt den.
så puss och kram.
Observera att jag har gjort blåa ögon på bilden.

resultat från helgen

hej, i Lördas var det ju tjejmiddag, och Det var mysigt och alla var trevliga och så. Vi körde lekar, dansade, och år mat och kollade på film., och ringde till heta linja och Phone café. Det var ganska kul.
Vi såg "The unborned". Det var inte så hilma bra, lite läskig, eller mer äcklig. fan vad man var osexig på bilderna som togs när vi dansade då. Haha jag såg ut som ett mongo. Sen vid tolv åkte Jossi, Sussi, Tess och Malin hem. Då var det bara jag, Ronja och Johanna kvar i kollet, så jag gick upp och Hämtade Läsk och en massa filmer.
Vi satte på Twilight och Efter den såg vi Titanic. Ronja grät.. Jag var kåt på Jacob, Johanna var kåt på Edward, fasst än att hon har pojkvän redan man ba hallå?! Haha jag drev, alla gillar ju Edward typ.
Sen vid Halv fem, så gick vi och la oss och såv, man blev ju så trött.
Vaknade vid elva, städade och å frukost sen åkte johanna hem och jag duschade och ronja var kvar. Sen kom pappa och hämtade mig och då gick ronja hem. puss nu ska jag ladda ner lite musik och sen ska jag se på Gossipgirl, det ska bli nice :) <3
puss.

Tack för denna fina lördag med er tjejer :) puss

down- jay sean spelas på ellen D jusst nu, älskar den.

 
Down- Jay sean.
hejsan nu är jag hemma hos mamma, jag dricker en kopp te ska kanske på stan och leta upp en uttav min kusiners café senare idag. Så jag ska väl hälsa på där och sen har jag faktist inga planer för denna dag. Men jag måste vara hemma hos mamma ikväll, ska ju hinna med att planera inför imorgon.
Skolan var seg idag. Firat mongot, tog min ostskiva imorse när jag skulle lägga på den på min macka, sen slängde han öppnade smörpaket på mig och anita.. Suck, hur lågt får man sjönka egentligen?
Nu ska jag iallafall kolla lite på tv, puss!

puss och godnatt..

.. Nu lägger jag mig till sängs och läser en bok, "om jag kunde drömma.." mysigt. puss och godnatt säger jag nu, imorgon är det en ny dag med nya problem, som man säger. puss på alla! <3


haha vampyrbild eller nått på mig som jag nyss redigerade på photo shop! :) cyaaah<3

eftermiddag. den här dagen.

hejhej, nu är jag hemma i almunge, och denna dag har vart mysig. Jag var ner på stan och fikade med ronja på wayne's coffee. Det var gott och trevligt, sedan gick vi runt lite i affärer och shoppade lite, jag köpte en ny kjol. Sen gick vi till genomfarten och träffade Malin, Jossi och emil. Jag träffade även min syster där. Vi satt där ett tag, sedan åkte alla hem och när jag kom hem gick jag och pappa till värdshuset och åt middag. Nu sitter jag vid min nya dator och skriver lite. Pappa har precis fixat den färdigt. puss nu ska jag kolla på tv. Ha det bra alla små sötnosar där ute.

torsdagen den tjugo6:e november!

hejhej, nu är jg hemme, och jag hade fått ett brev idag, kul jag som inte brukar på post. Det var ett brev från mormor och morfar. Jag fick tvåhundra kronor!! kul, om ett tag ska jag ner på stan, då ska jag ta en fika med ronja och sen ska jag lämmna tillbaka en tröja som jag fått uttav mamma imorse, har nämligen två stycken likadana hehe.
Jag har även skaffat bilddagboken igen. Det är lite kul att lägga upp bilder och så.
Nej nu ska jag fixa mig iordning för stanis. Och tack johanna för mitt diadem jag fick uttav dig igår! alla älskade det, speciellt jag dårå :)
puss allihopa


Gammal bild på mig, ronja fotograf.

my sweet sixteen!

hejhej nu är jag i skolan, som ni kanske vet så fyller jag år idag, jag är sextooon! hihi puss nu ska jag på lektion!
och julia säger att jag ä stolt hahahahahahaahha 
haha palla damp inlägg<33

Snyggaste bilden jag har oxå :)
Vad ska alla göra idag? :)

Skolan, datorsal


Yeeeeeeah! äntligen på torsdag är jag sexton hihi, det ska bli nice :)
Nu ska jag gå hem, slutar ju nu :) <3
Vad ska ni göra idag då? :)


måndag, hemma i lilla almunge

haha hittade ett roligt litet klipp i min kussins blogg, jag tyckte det var lite kul i allafall. håller på och tittar på youtubeklipp och laddar ner lite filmer+musik. Nej nu ska jag kolla lite på tv, puss :)

new moon, i loved it!

hej, har inte uppdaterat något denna helg, men nu så.
Jo i fredags gick jag, johanna, malin och ronja på bio, new moon. Jag hade sett fram emot det här jättelänge.
Jag hade ju börjat läst lite i boken, och det som jag hade läst, typ en fjärdedel, var ju bättre än det jag så  i filmen, så jag antar att boken är bättre än filmen. Men filmen var ju bra så. Jag måste bara påpeka att shit vad jacob var snygg och bra, jag gillar honom mer än edward nu! I'm in love haha nåväl nu ska jag kolla på gossipgirl, reklamen är slut.



Love<3

toorsdag, imorgon är jag glad!

hejhej, var hos malin för ett tag sedan. Har nyss ätit. Skolan var okej, läste new moon när jag åkte hem i bussen, och jag börja grina haha fett pinsamt.
Men gud det är new moon premiär imorgon och shit va glad jag är!! jag har längtat jättelänge på det här.
Det ska bli kul att vi är fyra pers också.
Jag och malin ska dela på en popcorn meny hahah har redan bestämt det lixom! haha nu ska jag kolla på Glee, jag älskart<3 pusshej

so what if it hurts me so what if i break down

hejhej nu sitter jag hemma, har vart i stan och precis ätit middag. Det var gött.
ska se på Grey's anatomy snart. Det ska bli nice. Nu lyssnar jag på happy med Leona lewis, den bör man höra, älskar den!
Efter skolan så drog jag först hem och softa lite kolla på tv och så, sen drog jag ner på stan och mötte malin och vi gick till genomfarten. Där satt vi, jag Malin, Jossi, Krille och kim tror jag hon hette. Vi spelade kort och åt popcorn iallafall och hade kul. Sen åkte jag och malin hem, hit till lilla almunge. Nu ska jag sätta mig framför tv:n och breda ut mig i soffan, hoppas elliot går och lägger sig, så man slipper bli störd! Puss

so what if it hurts me
so what if i break down
so what if this world just throws me off the edge
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
dont care about other pain infront of me
cause im just tryna be happy, yea
just wanna be happy, yea


Två dagar kvar! <3


snart middag.


hejhej, nu är jag hemma, och gissa vad? precis när jag hade hoppat på bussen hemåt så ringde min styvmor och sa att jag skulle ta sprutan nästa vecka. Lixom orka att man redan hade hoppat på haha.
Aja det är bra att jag inte tog sprutan idag för då kanske jag hade blivit sjuk, pågrund av alla biverkingar och så, och jag som ska på bio på fredag.
Man vill ju inte sitta inne i biosalongen och må dåligt? Jag har faktist ätit pepparkakor och druckit julmust idag! jippiie snart jul! Nu ska jag äta mat snart, det ska bli gott, är faktist hungrig.




tisdag! leona lewis.

hejhenu sitter jag i skolan, har nyss fixat lite på malins design, inte för att jag är bra eller nått men jag gjorde en liten header, som man kan fixa om sen. 
Nu sitter jag och lyssnar på run med leona lewis.
Har rast men pallar inte gå ut. Så jag sitter kvar vid datorn haha.
Ja vad ska man skriva? efter skolan ska jag till länna och ta sprutan mot svin influensan, det är ju bra så att man inte blir smittad! Sen ska jag hem, och ikväll är det desperate housives, och set ska man ju se, eller jag iallafall.
Puss tre dagar kvar! shiiiit snart sitter jag, johanna, ronja och malin i biosalongen och ser på new moon! puss jag är glad <33

Shit va länge sen det var jag lyssna på Bleeding love! <3

kväll, och värmekudde

hejhej nu är det kväll, och sitter inne på facebook och spelar happy aquarium, haha inte så kul. Jag kom på att jimmy choo har ju kommit till h&m, jag såg det förra veckan när jag gick förbi skyltfönstret! shit va snygga kläder, jag ska dit snart och shoppa lite! hihi :) ikväll blir det paradise hotel.
Nej nu ska jag gå och göra te eller varm choklad, jag är sugen på något varmt att dricka! åh vad skönt det är med en värmekudde på min nacke! puss

Haha jag är lite uttav en nörd! :)

Fyra dagar kvar tills new moon..

måndag, hemma.

hejhej, idag när jag vaknade så kände jag att jag hade lite ont i huvudet och i magen så jag stannade hemma.
Jag har haft så otroligt tråkigt idag så jag ska verkligen till skolan imorgon! Sen nu när jag loggade in på facebook, så hade jag fått ett medelande av adam i min inkorg, han skrev: ditt äckel! haha man ba whut! bara för att han var cp i fredags, jag snodde dock hans sällskap, men det skiter väll jag i! hahah
Aja nu ska jag kolla på ghost whisperer! :) pussaa!

Hahaha här är beviset på vilket pucko han är!

söndag, huvudvärk!

hejhej, nu är det söndag och helgen har vat ouppdaterad, sorry. Men jag har faktist haft annat för mig. I fredags var jag ute och festade med kompisar, gick runt i hela stan och kom in på red room i en halv minut ungefär sen kastade dom ut mig och ronja hah.
Sen lördag var vi hos mina och sen åkte jag och ronja hem till henne sedan kom mamma och hämtade mig.
Sen idag har jag bara åkt hem till pappa och har huvudvärk har haft det hela dagen, så jag ska lägga mig nu, orkar inte med det här pusshej, ha en så bra eftermiddag/kväll. bye
Nyss tittade jag på Gossip girl.


fredg, hemma hos ronjan, stan snart!!

hejhej nu sitter jag hemma hos ronja, jippie.
Vi ska snart in till stan och träffa lite folk, eller tror jag iallfall, eller ska vi på nån fest ifall johanna en tjej i min klass hör av sig haha!
Ronja och jag har tråk men nu ska jag fixa mig iordning hihi pussii!!!

Fredagen den trettonde!

nu är man i skolan dårå! jag och johanna sitter i datasalen har rast sen sista lektionen! Nu är det prceis en vecka kvar tills new moon, och jag längtar verkligen. Det är en film som jag vill se som jag hittade på någons blogg och den verkar skitläskig, när johanna såg trailen ville hon verkligen se den så vi ska gå på den.Aja nu börjar min lektion igen, ska se på film pussaah!!<33

torsdag, snart helg

hejhej, en vanlig torsdag. Jag var i skolan, försov mig lite så jag hann inte äta frukost, så min mattelärare hämtade mackor till mig, och sen hade jag två timmars matte eller nästan, sen åkte jag till ronja efter jag slutade. Vi kolla på film satt vid datorn skrev lite till killar på qx, och jag fick mobilen påtankad med 225 kronor sammanlagt! haha jag är rolig jag. Eller ronja med. Sen kolla jag lite på tv, ronja chattade med folk, sen åkte jag hem hit nu dricker jag varm choklad och ska snart se på Glee, premiär!. Aja nu ska jag gå bye bye!<33

Hårfägning!
Jag har ju inte lagt ut någon bild på resultatet av hårfärgningen, så här blev det :)
Vad tycks? okej jag vet hur fjortis jag ser ut på bilderna men ignorera det! hahaha!

två stycken bilder på mig, hihi ses! <33

greys anatomi ikväll - winter is on it's way.

hej, nu är det verkligen vinter på gång, snart är det snö så jag tyckte att detta lilla klipp kunde passa in då, för det är vinter plus lite humor haha jag skrattar åt det iallafall. Nu är jag hos mamma och har precis ätit middag, det var nice. Imorgon ska jag gå i skolan as usual, sen ska jag nog träffa ronja efter skolan ifall hon inte är sjuk då med. hon måste verkligen ha åkt på något virus eftersom hon är sjuk hela tiden, men hoppas hon blir frisk nu då.
Puss nu ska jag spela lite kort med min lillasyster, love yaah!


onsdag, skolan är tråkig

hej, nu sitter jag och johanna och skriver i datorsalen, vi ska skriva en varsin uppsats, men jag kommer inte på vad jag ska skriva om, något måste jag komma på?
Nu sitter jag och lyssnar litep å akon haha, men det är härlig musik och påminner mig om i sommras! vill tillbaka, önskar att jag var där nu, sommaren var ju så härlig!
Musiken med malin! gud vad vi lyssna på akon och åkte moppe runt i almunge haha låter lite töntigt med det var kul. Orka vinter..
Ska iallafall skriva lite nu pusshej! <33


saknar sommaren 09.

haha detta behöver jag verkligen!

haha den här humorn är så kul, jag älskar parodier som är bra gjorde och inte failade. Därför väljer jag att lägga ut parodiklipp på svenska hollywood fruar! haha dom är så dåliga i verkligheten och fula!
Nu sitter jag iallafall och dricker en kopp te och väntar på att desperate houswives ska börja, jag gillar ju det så himla mycket.
här är två lipp iallafall:




hihi titta på dom så roliga! dom "riktiga" hollywood fruarna är så töntiga och patetiska,
dom skämmer ut sig själva i tv!

lektion, tråkig

hejhej nu sitter jag i skolan återigen, jag har lektion, ordkunskap, boooring! liksom orka med alla dessa ord!
Aja johanna är och köper cigg, och jag sitter här och fryser, det är riktigt kallt ute.
Vad ska man hitta på idag då efter skolan? gå hem till mamma? kolla på tv, alla går ju i skolan vid tolvtiden. Och ronja är sjuk tror jag?
Okej nån random kille gick in här nyss och prata om nån tv för sig själv och kolla runt heheh han var konstig..
Aja jag ska jobba nu rasten är slut. pussaah! <33


Leighton Meester Jag älskar din stil!

Jag kunde inte gå och lägga mig föräns jag hade lagt ut det här collaget..
fasst jag tror att det är mer blair waldorf stil jag diggar ;)



Nu ska jag verkligen så och lägga mig puss och godnatt <3



måndags eftermiddag..

hej, nu sitter jag hemme i lilla almunge och dricker te. Har nydligen ätit en bulle, som min styvmor har gjort :)
nu är det elva dagar kvar tills new moon, jag vill att det ska vara den tjugonde nu! Jag är jättetrött ska nog gå och sova snart om jag kan?
Imorgon är det skola som vanligt börjar kvart i nio och slutar tolv. Sen är det bara att gå hem. Ja tråkigt är det att inte ha några kompisar att vara med direkt efter skolan, man får vänta.
nu ska jag iallafall gå upp på mitt rum och göra mig iordning för bedden ;)
puss på er alla! sov gott <33


Jag och johanna i skolan.

skolan är slut!

hihi slutar jag och det är fisk till lunch så jag struntar i att äta. Jag ska hem snart eller med bussen som går halv och klockan är tio över. idag ska jag nog inte göra så mycket, hem till mamma och hämta lite saker och kolla på Gossip girl reprisen, missade lite igår, sen ska jag se på ghost whisperer, för det tycker jag är bra!
okej nu kommer ett sånt här meningslöst inlägg om inget liv alls. Jag har ju så tråkigt så jag måste ha något att göra göra innan bussen kommer! pusshej nu ska jag vara social med valentina! <33



schooltime - uppdatering från helgen.

hejhej nu var det längesen jag uppdaterade. I fredags åkte jag till stockholm och träffade minna, malin och ronja! Sen gick vi runt, tog tuben och åkte runt i stockholm lite. Sen åkte vi hem, hehe vilket liv! Sen gick vi runt i stan hemma i uppsala och ronja fotade, och vi träffa jonas, malin drog någonstans minns inte var. Iallafall så drog jag och ronja hem till mig och kollade på film och fick sova i collet. Sen dagen efter var det lillebror Simons födelsedag, så vi åt lite tårta.
vi gjorde inte ås mycket, vi var mest trötta dem dagen. På kvällen drog jag och ronja ut i stan och mötte upp kim, vi gick på en liten prommenad. Sen sov ronja och jag hemma hos mig.
Söndag: segdag, vi kolla på film och hade mys, sen drog ronja hem och på kvällen färgade jag håret, vilket blev en flopp, svartbrunt, alledes gör mörkt, jag dör!
Hoppas det tvättas ut lite nästa gång jag duschar för såhär vill jag inte se ut!
Aja time for school now! puuss hoppas ni har en bra dag! <33


Jag och minna påväg hem från stockholm! <3

Jag i stan.

Jag modell haha i lördags

Liggandes på smutsig bänk. hehe

Fin bild Ronja tagit.

Kastar löv!
Alla bilder hittar ni hos ronja

biljetter till new moon, yess!

hejhej jag är så glad för jag har köpt biljetterna nu eller vi jag ronja och johanna. Malin ska också gå den tiden! men tänk att jag har dom i mitt rum?!
Jag var iallafall hos doktorn idag. Han skrev ut nässprej till mig så jag ska väl ta och hämta ut nån dag. Sedan gick jag, ronja och malin runt i stan litegrann. Malin var i min skola idag också, det va nice!
puss ska göra något åt min glädje nu! <33



man kan köpa biljetter till new moon nu!!

shiiit biljetterna släpps ut idag! Jag har reserverat redan, första premiärtiden klockan tre på dagen haha :) Jag är glad över att jag verkligen kommer att se den på premiärsdagen! Men inte lika glad över att jag ska till läkaren imorgon på undersökning och kolla till min jobbiga hals! förhoppningsvis får jag operera! Dagen har väl vart sådär iallafall förutom alla dryga elever som var i skolan och stökade till överallt och låste in oss på toaletterna! Jag hade ont i magen i skolan och drog hem på en gång efter skolan. Kollade lite på tv och så. Ikväll är de greys anatomi yeeay! puss ska gå och vara glad nu!!
Johanna och ronja vi ska på new moon! <33



sexton dagar kvar! <33

ugly betty och desperate houswives.

Jag är uttråkad och längtar till ulgy betty börjar, men det är lite mindre än en timme kvar. Aja jag tycker att ni ska se dom här två klippen. Vad tycker ni om min kommentar längst ner, har jag rätt? kommentera inlägget med era åsikter.


Lady Gaga live i Tyskland. Jag tycker hon är bra live haha! och det är lite roligt att Eva simons sitter i bakgrunden, eller om det är sant dvs. Och sen ser man henne på scenen klädd i Lady Gaga liknande kläder.

Och här har vi Eva Simons med silly boy, jag diggar den låten rejält och som ni ser så har hon hakat på crazyGaga stilen med konstiga kläder och konstigt hår. Det låter iallafall som en blandning av Rihanna och Lady Gaga. Det verkar som om hon diggar rihanna och Lady mycket, eller vad säger ni? Jag tycker hon är en Härmapa iallafall.
puss


let me shine!

heeeej, haha nu har jag och johanna vart ute och fotat igen, den här gången mer bilder, så det blev mycket att redigera, men roligare! Vi gick runt till kullarnaoch tog lite bilder på gräs, löv och växter haha. Jag det var ju mysigt iallafall, tänkte lägga upp dom här.


Där var sista bilden. Det blev en väldans massa bilder! det finns mer oredigerade haha men orka lägga upp en massa.Pusshej nu ska jag göra något annat, slutar ju snart! ja då ska jag åka till ronjas hem och hämta min jacka och sedan åka hem.

tisdag, schooltime!

hejhej nu är jag i skolan, börjar snart, jag hoppas på att jag och johanna får gå ut och fota idag igen. Hon ska iallafall komma snart.
Igår hade jag också svårt för att sommna! ååh jag blir galen på det här, jag är jätteförkyld ochkaninte sova! åh jag hoppas det bara är en lite period som snart går över för såhär kan jag inte ha det. anyway, nu är det 17 dagar kvar tills new moon har premiär. Jag kommer att räkna ner för varje dag som kommer för det är kul mwhahahah
skolan är nästan tom, fasst alla har börjat.
Idag blir det ingen god lunch i skolan, typ samma som igår eller nått.
Men gud så tråkigt liv jag har som skriver om så ointressanta saker! ska sluta skriva nu innan jag skriver för mycket och ni som läser får läskramp. puss!


Snart vinter och det är kallt.

måndagskväll.

hejhej nu sitter jag hemma i lilla almunge och dricker te, ska snart titta på 2 and a half men. Först ska jag kolla runt lite på olika bloggar. Någon som har något tips på någon bra blogg? Jag åt en god middag idag iallafall, kyckling med ris, jag åt så mycket att jag har ont i magen. Jag har iallafall duschat och sminkat av mig, det är skönt att det är gjort. Jusst nu är jag trött, hoppas att jag kan somna på en gång ikväll då.
Nu ska jag kolla lite på tv



Puss ha en trevlig kväll och sov sött! <33




after school.

hejhej nu är jag hemma, det är lång tid innan gossipgirl börjar, Så då tänke jag blogga lite hihi.
Nu dricker jag te, skollunchen var inge god, så jag ska äta hemma istället.
mammas laptop är väldigt liten, jobbigt att skriva på ett sånt litet tangentbord.
Syrran är hemma, hon ska väl iväg någonstans antar jag. asså guuuud vad jag längtar tills den 20:e november, vill vara där nu!
Idag ska jag inte göra så mycket tror jag, det blir väl att åka hem efter jag har sett gossipgirl eller nått, kanske ronja vill ses? vi får se om det.
Nu ska jag iallafall se lite på Ellen Degenrous tills gossipgirl börjar. pussaah!<33


skolkamera, nice nice! <33

Nu har jag och Johanna var ute och fotat, och redigerat. Haha vi har inget att göra så vi får gå ut med kameran och fota hehe. Här är bilderna, mest flummbilder men fina tycker jag hihi.




haha sista var oförberedd, självutlösare is the shit!


måndag, är i skolan.

fyfan jag sov nästan ingenting inatt kanske tre timmar? jo jag sommna runt tre och vaknade av väckarklockan vid sex. Jag är jättetrött,vill äta också är hungrig en timme kvar tills det är frukost!
Igår missade jag gossip girl, för att jag offrade min tid för lillebrorsan och gick ut på middag med honom och bowlade! aja jag ångrar iallafall inte det. Jag ska se på repris enidag efter skolan om jag hinner, det tror jag.
Arton dagar kvar tills det är new moon premiären!!

                
jag kom på att jag fyller år om 24 dagar jippiiie! puss ska jobba lite nu love yah! <33

söndag, skola imorgon!

hejhej, idag har det vart en mysig söndag, vaknade upp vid halv ett, trött efter festandet igår. Var hos malin och satt lite vid datorn. Åt frulle och sedan gick jag hem och fixa mig iordning. Sen åkte jag och pappa in till stan, skulle äta middag och bowla, firade ju min lillebrors fördelsedag. Jag sög på bowling haha fick en strike iallafall. Jag åt en jättegod kycklingsallad med mozzarella sticks typ, sen nu är jag hemma och fixar min blogg lite och dricker te.
Hittade bilder från sussis bdb nyss från igår! haha fyfan säger jag bara, inte fint.

Här kommer iallafall några:

hahah vi var så sexiga!

gud vad vi skratta haha

jag och markus!

någon slags flumm bild! sista bilden pusshej! <33

RSS 2.0